keskiviikko 22. lokakuuta 2014

kesänkaipuuta ja kylmäverisiä

Hei taas, pitkästä aikaa! Syysloma tuli ja meni, ja tuskin edes huomasin noita kahta ylimääräistä lomapäivää viettäessäni ne Joensuussa isovanhempien luona. Sieltä tarttu mukaan yhtä sun toista kivaa. Kirppikseltä lähti matkaan iso pala Teddykangasta, tekoturkista, villakangasta ja Novita rumba-lankaa yhteishinnalla 4 euroa! Ja tän takia kirppikset on keppariharrastajien aarreaitta :D
 Sitten joensuun eurokankaasta löyty valkosta ja mustaa fleeceä, jota olin kaipaillut jo kauan, sekä valkoista karvakangasta. Ruskeaa Rose Mohairiaki sattu olemaan koko kori pullollaan 1,50 kappalehintaan, ja semmonenkin jostain kumman syystä ilmestyi kauppakassiin. Rahaa paloi siis tällä lomalla ihan liikaa, ja kukkaro huutaa taas tyhjyyttä, kuten aina :'D

Pari uutta heppaaki on tultu tehtyy tässä viikon aikana. Ja pitkästä aikaa (okei ei kyl oo), molemmat sattuu olemaan oikeita tukkajumalia. Toinen on kylläkin vielä melko puolitiessä, enkä viitsinyt silmätöntä Irkkua nyt kuvata tänne blogiin. Mutta myöhemmin tulee kuvaa uudesta suokkitammasta, johon oon täysin ihastunu <3 Harjan avaamiseen meni ikä ja terveys, mutta oli seki vaikan arvosta!

Tuolla heposella tuli tänään käytyä pienellä maastolenkillä, jolla viihdyin kokonaiset 45 min istuessani siellä syksyn lehtien seassa ja yrittäen saada hyviä kuvia auringonlaskusta, minkä toetesin mahdottomaksi, ensinnäkin siksi että mun puhelimessa on surkea kamera, toiseksi siksi että siinä jäätävässä kylmyydessä akku otti ja loppui parissa minuutissa.
 Vettä on satanu paljon, oikeastaan liikaa. No, kai sitäkin pitää joskus sataa. Lumi olis kyllä oikein houkutteleva vaihtoehto, tosin, nuo tavanomaiset varpaiden ja sormien sulatusyritykset tallin heiveröiseen patteriin kiinni painautuneena ratsastustunnin jälkeen tuntuu vähäsen vastenmielisiltä.
 Toisaalta taas on kiva kahlata lumihangessa pellolla, ihanan kirpeässä talvisäässä ja vetää oikein pitkä maastolenkki.


Että on ikävä kesää :D Tuli tosiaan vietettyä monta ikimuistoista hetkeä!
Tässä pari kivaa kesämuistoa
Bellalla tuli kokeiltua lännenratsastusta :D

Pärnussa loppukesästä <33 Unohtumaton matka! 

Mekkokuvailua :D
Irkkuori Bandi, joka tupsahti maailmaan keskikesän aikoihin

Kuvailua leikkikentällä loppukesästä :3

Keväällä Kht Casanenten koulutreeneissä menin Essi-ponilla. Tää päivä oli eka lämmin koko vuotena, ja oltii ihan hikisiä kun lopetettiin  ja mentiin rantaan kahlailemaan.

Meidän leiriytymispaikka Kht Melodyn kisoissa 8.6 :'D

 Tässä on alkusyksyltä omasta mielestäni oikein onnistunut kuva :3


että hyvää syksyä vaan kaikille! :D

~ EmmiEi kommentteja:

Lähetä kommentti