torstai 25. joulukuuta 2014

uusi kamera - uusi elämä

Hei vaan, ja hyvää joulua näin hieman myöhässä. Nyt on niin, että olen saanut joululahjaksi oikein järjestelmäkameran, mikä tarkoittaa sitä, että saan luultavasti tehtyä enemmän blogipostauksia kuin aiemmin, ellei laiskuus ota valtaa.
Joulu tuli ja meni, ja aaton aikana ehdin jo tehdä yhtä sun toista. Esimerkiksi Ilpolla tuli ratsastettua pitkästä aikaa. Joululoimet kulkusineen toivat siihenkin ratsastuskertaan mukavaa piristystä kun rivitaloalueella ihan pokkana vain painelin :'D
Elmerilläkin vääntäydyin maastoon ja tutkin takapihamme takana sijaitsevaa metsikköä, joka osoittautui oikein mukavaksi maastoilupaikaksi.
Tänään pääsin sitten vauhtiin tuon kameran kanssa, raahasin tytin ulos aikeissa ensin kuvata ja sen jälkeen lähteä maastoon. No, siinä kävi niin että päädyin melko nopeasti sisään ja takaisin peiton alle, sillä pakkasta oli lähes viisitoista astetta. Muutaman kuvan ehdin silti räpsiä ennen kuin sormet jäätyivät kalikoiksi. Kyseessähän on nyt ensimmäinen kuvauskertani tällä kameralla, joten älkää järkyttykö laadusta.

2 kommenttia:

  1. Myöhästyneet jouluntoivotukset! Kameraa opit kyllä pian käyttämään, mutta pieni vinkki, kuvat voisi laittaa blogiin suurempina. Siis kun lataat kuvat postakseen, painat kuvasta, voit valita kuvan koon. Sen voi laittaa suurerksi, tai vaikka hyvin suureksi, niin ei tarvii täällä ruudun toisella puolella suurennuslasin kanssa yrittää niitä tähyillä ;) Hyviä kuvia muuten :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, hyvä että sanoit :'D En ookkaa aatellu koko kuvien kokoa, mutta kiitos :)

      Poista