keskiviikko 7. tammikuuta 2015

Uusi vuonispallero

Noniin, koulut on alkanu ja paluu arkeen on taas yhtä rankkaa kun aina lomien jälkeen. Silti jaksoin tänään vääntäytyä ulos kuvaamaan Fannia, vuonohevostammaa jonka vaihdoin Rockyyn noin viikko sitten. Fannin oikea nimi on Falling star, ja poni on Feden käsialaa. Fanni on ihana, joskin melko suurikokoinen, ja olen tosiaan rakastunut täysin tähän tytteliin <3


Sitten siirrytään edellisviikon kisoihin, joista mulla ei ole muita kuvia kun puhelimella otettuja, erittäin huonolaatuisia kuvanrippeitä jotka valikoin niiden kaikkien vielä huonompien otosten seasta.

Mutta, selitetäämpäs ensin hieman. Sunnnutaina käytiin siis Kht Casanenten ja kht Piafflon kanssa Kht Redmoonin järjestämissä kisoissa vantaalla, ja sijoituksia tulikin oikein mukavasti. Mukana olivat Bella, Aapo, Patu, Reino, Tytti sekä uusi quarabori, Cry. 
50-60 cm luokasta napsahti toinen sija Aapolla, 70-80cm eka sija Bellalla, Poniesteillä kolmas sija Patulla, Orinäyttelyissä eka sija Crylla. Lisäksi Cry nappasi vielä Best In Show-ruusukkeen!
Oli siis todella mukavat kisat, mahtava porukka ja muutenkin :D

Kisojen jälkeen saatiin sitten sellainen pieni päähänpisto, saattoi joutua jostain nestehukasta tai vastaavasta, mutta kauhean järkevää se ei ollut. Viimeisen luokan jälkeen siis voihkittiin kuinka kauan vanhemmilla kestää tulla hakemaan ja valitettiin siinä nälkää ja janoa, kun huomattiin että parinkymmenen metrin päässä sattui olemaan jonkunlainen pizzeria. No, ei siinä muuta kun kaikki kahdeksantoista hevosta kainaloon ja päätettiin sitten käväistä sisällä lämmittelemässä ja juomassa pari kokista. Tiskin takana seisova mies kyllä vilkuili hieman oudosti, kun Ada kaiken lisäksi onnistui kaatamaan kolatölkkinsä pöydälle. 

Että sellaista.


Tältä näyttää siis uusin tekeleeni, Don't Cry niminen quarabori

Rihan tallin Rommi <33

Ada ja Ilpo

Rihan Tallin Demi ja Minho, ja takana meidän leiriytymispaikka .'D

Hirtetty Patu.Ja näin hyvälaatuisen kuvan saatte pizzeriasta jossa käytiin :'DD

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti